Παραιτήθηκε ο Ηλίας Σαπάνης

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Καμπανιακού, υπέβαλε ο Ηλίας Σαπάνης.
Μετά από 3 σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα και Ιταλικών ομάδων ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Καμπανιακός υπό την καθοδήγηση του Σαπάνη, κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α1 την περίοδο 2021-2022 και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία, το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΜ, το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την περίοδο 2022-2023 και την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2 και το Κύπελλο της ΕΠΣΜ. 

Αναλυτικά η προσωπική ανακοίνωση του Ηλίας Σαπάνη:

"Μετά από 2 και πλέον χρόνια παρουσίας μου στο σύλλογο του Καμπανιακου έφτασε η ώρα να χωρίσουν η δρόμοι μας. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το αίσθημα ευθύνης που έχω απέναντι σε αυτό τον  σύλλογο με ώθησαν σε αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη μου μέρα στον σύλλογο μέχρι σήμερα σήμερα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Καμπανιακου για την αφοσίωση και υποστήριξη του στην ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση του Καμπανιακου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα  και ιδιαίτερα ενός ανθρώπου. Ενός ταλαντούχου ανθρώπου του προέδρου Θωμά Μουρμούρα. 
Καλή συνέχεια"