Φιλικό Ολυμπιακός Βόλου-Άρης

Φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλοί, στο συγκεκριμένο ματς θα βραβεύσουν τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Πάκο Ερέρα. Μάλιστα στο φιλικό αυτό ο Άρης θα βρει απέναντί του έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι φορούσε την φανέλα του, τον Άρη Λώττα.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη, ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη της Super League.
Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας, θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για την συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Paco Herrera, για την συνολική του προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο Συλλόγων".