Πάει στο MLS ο Νίκος Κωστένογλου

Πολύ κοντά στο να κάνει το επόμενο βήμα στη προπονητική του καριέρα είναι ο Νίκος Κωστένογλου.
Ο βετεράνος μπακ της Εθνικής και της ΑΕΚ και πρώην τεχνικός του "Δικεφάλου", βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Chicago Fire του Γιώργου Κούτσια, ώστε να πλαισιώσει το προπονητικό επιτελείο του υπηρεσιακού τεχνικού του Αμερικανικού συλλόγου και άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπα.
Την περασμένη εβδομάδα, η διοίκηση του συλλόγου απέλυσε τον προπονητή Έζρα Χέντρικσον και τον βοηθό του, δίνοντας το "τιμόνι" στον Φρανκ Κλόπα, ο οποίος και ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής ως το τέλος της σεζόν, όταν και θα επιστρέψει στον μέχρι πρότινος ρόλο του, του συμβούλου του συλλόγου. Άλλωστε ο Κλόπας έχει υπηρετήσει την ομάδα από πολλά πόστα.
Κλόπας και Κωστένογλου συνυπήρξαν για μια εξαετία ως συμπαίκτες στην ΑΕΚ, στα τέλη του 20ού και στις αρχές του 21ου αιώνα, έχοντας έκτοτε διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις και από την στιγμή που υπάρχει κενό στο αγωνιστικό οργανόγραμμα, ο Κλόπας πρότεινε στον Κωστένογλου να τον πλαισιώσει στον πάγκο της Fire.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι τόσο προχωρημένες ώστε σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αναμένεται άμεσα ταξίδι του Έλληνα τεχνικού στο Σικάγο (αν δεν έχει ήδη γίνει) ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.