Κυπελλούχος ο Ηλίας Σαπάνης

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας αναδείχθηκε ο Καμπανιακός, ο οποίος έχει προπονητή τον Ηλία Σαπάνη.
Ο βετεράνος επιθετικός του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα και Ιταλικών συλλόγων, είδε την ομάδα του να νικάει τον Θερμαϊκό με 2-0 στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.
Από τη μια η ομάδα της Χαλάστρας εξακολουθεί να δίνει με αξιώσεις την μάχη στα μπαράζ ανόδου για την ιστορική πρώτη παρουσία στην Σούπερ Λιγκ 2 και από την άλλη κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Τα γκολ για την ομάδα του Σαπάνη πέτυχε ο Μιχάλης Ξανθόπουλος στο 40' με πέναλτι και στο 58' με σουτ. Έτσι, ο αρχηγός των «Ερυθρόλευκων» έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των τελικών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις:
Θερμαϊκός: Σαββίδης, Τσιάτσιος, Στοΐνοβιτς (77' Δεινόπαπας), Σαλιάρης, Τσιούχας, Παπαστεριανός, Λάλκοβιτς, Αναστασιάδης (54' Βαβλιάκης, 78' Πουρνάρας), Παπάζογλου, Αθανασιάδης (68' Μπάρδας), Κουρέλλας.
Καμπανιακός: Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Βοσκόπουλος, Ταΐρης (90' Γιαννόπουλος), Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85' Παπακωνσταντίνου), Ν. Καθάριος (λ. τ. 79' Μάνιος), Κεχαγιάς, Καράμπελας, Μπουτζίκος (46' Πόζογλου).