Στάικος: «Αν δεν επανέλθουμε σε νίκες μπορεί να έχουμε πρόβλημα»

Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο Θανάσης Στάικος, μετά την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία.
Ο προπονητής των Ηπειρωτών δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και είπε πως αν δεν επανέλθουν σε νίκες και καλύτερη εικόνα για να διεκδικήσουν νίκες, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Λαμία ήταν πιό αποφασιστική στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και αυτό δυσκόλεψε τις δικές μας προσπάθειες να το ανατρέψουμε. Φυσικά δεν είχαμε καλή εικόνα, ούτε καθαρό μυαλό ούτε ορθόδοξο τρόπο να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Όταν έμειναν με 10 παίκτες οι αντίπαλοι εκεί προσπαθήσαμε και είχαμε 2 ευκαιρίες, όμως δεν δικαιούμασταν τίποτα από το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουμε πλέον, ότι μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι αυτή η ομάδα, όπως κάνει από την αρχή της χρονιάς, θα παλέψει σκληρά να παραμείνει στην κατηγορία.
Θα δουλέψουμε για 2 εβδομάδες τώρα πολύ σκληρά, όπως κάνουμε από αρχή της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ.
Η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αν δεν επανέλθουμε σε νίκες και καλύτερη εικόνα για να διεκδικήσουμε νίκες, μπορεί να έχουμε πρόβλημα».