Βούρκωσε ο Πετράκης από την υποδοχή στο ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΟΦΗ-Λεβαδειακός.
Ο τεχνικός των Βοιωτών, που κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο, με βουρκωμένα μάτια αναφέρθηκε στην υποδοχή του κόσμου.

«Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές χαρές και στενοχώριες και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι αυτό που βίωσα. Ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου όλους αυτούς που εκτίμησαν την προσφορά μου στο σωματείο. Θέλω να πω ότι από το Ρέθυμνο που είναι το χωριό μου, εδώ έξω από το γήπεδο πουλούσα φρέσκα ρεβύθια», σχολίασε συγκινημένος.

Νωρίτερα, μιλώντας για το παιχνίδι μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ, υπογράμμισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω φίλους και συμπατριώτες. Ανεξάρτητα από το αν έρχομαι ως αντίπαλος, είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην πατρίδα μου. Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και ότι αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα το ελέγχαμε με εξαίρεση ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε την συγκέντρωση μας και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου.
Στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι γιατί κάναμε καθαρές φάσεις όμως όταν η ομάδα βρήκε την ικανότητα που έχει να κάνει αυτά τα πράγματα. Αυτήν την δουλειά κάνω πολλά χρόνια, από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση για καθυστερήσεις. Ποτέ δεν έχει συμβεί, ούτε σήμερα και ούτε θα υπάρξει όμως καμία φορά το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος, να συμβεί. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και το κλείνω εδώ. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω υπηρετήσει την ομάδα από το πόστο του προπονητή και έχω φορέσει την φανέλα του».

Όσο για τη μάχη της παραμονής, υποστήριξε:
«Από την πρώτη στιγμή που πήγα, ήξερα ότι η δουλειά δεν ήταν εύκολη όμως έχουμε πίστη και για αυτό είμαστε εδώ, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για μένα η διακοπή είναι μια ευκαιρία για να βάλουμε περισσότερα πράγματα στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».