Εθνική Ελλάδος: Πρεμιέρα απόψε κόντρα στο Γιβραλτάρ

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro2024 κόντρα στο Γιβραλτάρ θέλει απόψε (21:45) στο Φάρο της Πορτογαλίας η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Εθνική Ελλάδος στο αποψινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας που αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Εξάλλου με Γαλλία και Ολλανδία στον όμιλο, οι δύο πρώτες θέσεις μοιάζουν με υπέρβαση για την Ελλάδα που σε αναμετρήσεις όπως οι αποψινές είναι υποχρεωμένη να βάζει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει να μείνει… ζωντανή μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου.
Από κει και πέρα και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γκουστάβο Πογιέτ σκέφτεται να παρατάξει την "Γαλανόλευκη" με τους Βλαχοδήμο, Ρότα, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Σιώπη, Μάνταλο, Μασούρα, Μπακασέτα, Φορτούνη και Παυλίδη.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και τον Alpha. naftemporiki.gr