Επιστρέφει στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης

Την επιστροφή της ομάδας στη Ριζούπολη επιθυμούν για τη συνέχεια της σεζόν της Σούπερ Λιγκ 2 στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, την Τρίτη (21/3) υπήρξε μία πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη ζητώντας συνάντηση των δύο πλευρών. Τελικά την Τετάρτη (22/3) ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Γυμναστικός Σύλλογος δια των νομικών τους εκπροσώπων, Βασίλη Γκαγκάτση και Αριστοτέλη Φόρτωμα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.
Εκεί η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ζήτησε την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρας δίνοντας την οικονομική της προσφορά για τα εναπομείναντα ματς στο αγωνιστικό τρίμηνο (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) μέχρι την ολοκλήρωση της Super League 2, με τον Γ.Σ. να επιφυλάσσεται να απαντήσει άμεσα για την απόφαση του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συζήτηση επισημάνθηκε ότι αποσύρονται και όλες οι νομικές διώξεις κατά μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, αποτέλεσμα της πρόσφατης διαμάχης με αφορμή το γήπεδο από μέρους της ΠΑΕ.
Είναι σαφές ότι σε αυτή τη φάση και με δεδομένο ότι ο Απόλλων Σμύρνης ήταν η ομάδα, που έσπασε το αήττητο της Κηφισιάς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς, η επιστροφή στη Ριζούπολη θα βοηθήσει τους «Κυανόλευκους» και θα συσπειρώσει τον κόσμο. Έτσι η κίνηση της ΠΑΕ αποδεικνύει την έμπρακτη θέληση για λύση προς το συμφέρον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και απομένει να φανεί και η ανάλογη διάθεση από τον Ερασιτέχνη, γιατί κατά τα ψέματα το γήπεδο της Νέας Σμύρνης δεν είναι απλά ουδέτερο, αλλά εχθρικό για τους «Κυανόλευκους», οι οποίοι πληρώνουν και με αγωνιστικές απώλειες (μία ήττα και τρεις ισοπαλίες) τη μη χρησιμοποίηση της φυσικής τους έδρας.