Ανακοίνωση κατά Ρονάλντο από την Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν, με την στάση του ενόχλησε τους δημοσιογράφους για ακόμη μια φορά.
Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από την Correio da Manha TV, στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των αθλητικών συντακτών της Πορτογαλίας. Ο λόγος είναι πως ήταν ενοχλημένος από κάποια δημοσιεύματα που τον αφορούσαν.
«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου. Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια. Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρει η ανακοίνωση.