Ισοπαλία ο ΠΑΣ στην Λαμία

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε εκτός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία, για την 15η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους, Νώντα Παντελάκη, οι Ηπειρώτες πήραν τον σημαντικό βαθμό στην Φθιώτιδα και πλέον ετοιμάζονται την επόμενη Τρίτη να υποδεχθούν την ΑΕΚ.
Ο Χανιώτης μπακ συμμετείχε στη φάση του γκολ του ΠΑΣ, ενώ είχε μία φοβερή κάθετη πάσα που έβγαλε τετ α τετ τον Σταματελόπουλο ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία, Επίσης είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό.
Η Λαμία έκανε το 1-0 στο 66' με τον Μπεχαράνο, ενώ ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 74' με αυτογκόλ του Κορνέζου.
Να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Ροσέρο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 17ο λεπτό του αγώνα, καθώς χτύπησε στον δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Οι συνθέσεις:
Λαμία: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88' Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65' Σλίβκα), Μανούσος (84' Μπάμπης), Γιακουμάκης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος (72' Τζίμας), Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17' λ.τρ. Σταματελόπουλος, 86' Μπάλαν), Παμλίδης.

Η βαθμολογία μετά τις σημερινές αναμετρήσεις: