Επίσημα στην Καλαμάτα ο Σάκης Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας.
Ο 62χρονος τεχνικός επιστρέφει στη «Μαύρη Θύελλα» μετά από 17 χρόνια και στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της δεύτερης παρουσίας του στον «Μελανόλευκο» πάγκο.
«Δύο ήταν οι λόγοι που με ώθησαν στο να πω ναι για την επιστροφή μου στην ομάδα. Το πλάνο της διοίκησης, όπως μου το ανέλυσε ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς αλλά και η αγάπη του κόσμου. Αυτό που εισέπραξα στην Καλαμάτα από τον κόσμο δεν το έχω ζήσει πουθενά», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός τον οποίο καλωσόρισαν ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπασταμάτης, οι μέτοχοι Κώστας Βεργής, Γιώργος Ράλλης, ο οποίος τον χαρακτήρισε δοκιμασμένο τεχνικό με πολύ καλό αποτύπωμα στην ομάδα και ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλης Παναγιωτόπουλος. Παρούσα στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας ήταν και η μητέρα του προέδρου Μαρία Πρασσά που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και αγάπη.
Από τις τοποθετήσεις, τόσο του Σάκη Τσιώλη όσο και των ιθυνόντων της ομάδας, διαφάνηκε μία σαφή στροφή στο τοπικό στοιχείο. «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την τεχνογνωσία ώστε να φέρουμε την άνοδο. Η Καλαμάτα είναι δεδομένο πως θα πρωταγωνιστήσει», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
Αναφερόμενος στο ρόστερ της νέας σεζόν ο Σάκης Τσιώλης επισήμανε πως η ομάδα είναι έτοιμη κατά 70 με 80% και θα γίνουν τέσσερις-πέντε πολύ δυνατές προσθήκες για να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Έχει σχηματίσει άποψη για τους περισσότερους ενώ τους υπόλοιπους θα τους δει μέχρι το Σαββατοκύριακο και θα πραγματοποιήσει και εργομετρικά τεστ που θα δώσουν σημαντικά στοιχεία μέσα από τα οποία θα προσαρμόσει την προετοιμασία αλλά και το αγωνιστικό στυλ που θέλει να προσδώσει στην ομάδα.
Η πρώτη γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στα Παλιάμπελα όπου θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση του ρόστερ ενώ παράλληλα αυτές τις μέρες θα τρέξουν και οι επαφές με τους υποψήφιους συνεργάτες του.