Με Άγγλο προπονητή η Επισκοπή

Ο Ντάριλ Γουίλαρντ είναι ο διάδοχος του Γιάσμινκο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία της Επισκοπής.
Ο 39χρονος Άγγλος προπονητής, με θητεία μεταξύ άλλων σε Τσέλσι και Τότεναμ, θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Ρικάρντο Ντε Βίβο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου:

"Μετά την επιτυχημένη χρονιά της σεζόν 2021-22 στη Super League2, “ανοίγουμε φτερά” στην επόμενη (2022-23) και σηκώνουμε από τώρα τα μανίκια για δουλειά.
Η Επισκοπή μας με χαρά ανακοινώνει την έλευση του Βρετανού προπονητή Ντάριλ Γουίλαρντ (Daryl Willard) στο Ρέθυμνο και την ανάληψη καθηκόντων του ως α’ κόουτς στον σύλλογό μας.
Πρόκειται για τον 39χρονο Άγγλο προπονητή (έχει γεννηθεί στις 5/1/1983) ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro από την ηλικία των 34ων. Ο κ. Γουίλαρντ στην 20ετή ενασχόλησή του με την προπονητική έχει συλλέξει απίστευτες εμπειρίες σε συλλόγους παγκόσμιας εμβέλειας έχοντας δουλέψει από τα μικρά στρώματα των ακαδημιών ως τα μεγαλύτερα, συνεργαζόμενος με παγκοσμίου φήμης προπονητές όπως, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Χάρι Ρέντναπ κ.α..

Το βιογραφικό του πραγματικά εντυπωσιάζει!
Το 2002-2008 εργάστηκε ως υπεύθυνος ακαδημιών και σκάουτερ στην Τσέλσι.
Το 2008-2010 μπήκε στο προπονητικό τιμ της Τόττεναμ αναλαμβάνοντας το κομμάτι της τεχνικής ενώ ήταν και προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου.
Το 2010-2012 ανέλαβε την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν ως α’ προπονητής αλλά και σαν σύμβουλος τιμ μάνατζερ.
Το 2013-2014 πήγε στην Αζάλ όπου ήταν διευθυντής ακαδημιών αλλά και άμεσος συνεργάτης του α’ προπονητή.
Από τις αρχές του 2014 ως το τέλος του 2015 ήταν αθλητικός διευθυντής στην Εθνική του Αζερμπαϊτζάν.
Το 2017 ανέλαβε α’ προπονητής στην ομάδα της Λέδερχεντ.
To 2018 ήταν διευθυντής των ακαδημιών της Μπάρνετ.
To 2019-20 εργάστηκε στην Λοκομοτίβ Τυφλίδας ως μέλος του προπονητικού σταφ καταγράφοντας σπουδαία πορεία στο Europa League όπου έφτασε ως τον γ’ γύρο της διοργάνωσης. Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος που ως α’ προπονητής προώθησε πολλά παιδιά ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών από την Κ19 στην μεγάλη ομάδα.”

Άμεσος συνεργάτης ο Ρικάρντο Ντε Βίβο (Ricardo De Vivo)
“Ο σύλλογός μας στην επιδίωξή του να αναβαθμίσει όλα τα τμήματα εκ βάθρων, ανακοινώνει και την έλευση του Βρετανού τεχνικό κ. Ρικάρντο Ντε Βίβο (έχει ιταλική καταγωγή).
Ο κ. Ρικάρντο Ντε Βίβο είναι 41 ετών (έχει γεννηθεί στις 16/5/1981), είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ από το 2011 και θα είναι άμεσος συνεργάτης του κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.
Ο κ. Ντε Βίβο ήταν μέχρι πρότινος υπεύθυνος της φυσικής κατάστασης της Λοκομοτίβ Τυφλίδας έχοντας μεγάλη εμπειρία παράλληλα και στο κοουτσάρισμα, τη διαχείριση και τη διατήρηση των αγωνιστικών τμημάτων σε υψηλό επίπεδο, την ανάλυση των αγώνων διαθέτοντας παράλληλα πλούσιες εμπειρίες από την Αγγλία, τη Σαουδική Αραβία, και τη Γεωργία.
Προηγουμένως έχει περάσει από ομάδες όπως:  Το 2018 στην Γκίλινγχαμ, το 2017 στην Μπραίντρι, το 2016 στην Μπακς Γουντ του Ηνωμένου Βασιλείου, από την Άμπα της Σαουδικής Αραβίας, την Γουέστερν Γιουνάιτεντ από τα νησιά του Σολομώντα κ.α..
Η ΠΑΕ Επισκοπή τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν".