Άνω κάτω ο Εθνικός Πειραιά με τις δηλώσεις του Ντανιέλ Μπατίστα

Τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τον Εθνικό Πειραιά εξήγησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ντανιέλ Μπατίστα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε:
"Πέρσι κλήθηκα από τη διοίκηση και τον Πρόεδρο του Εθνικού κ. Δημήτρη Κουλούρη σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας, όταν κανένας δεν ερχόταν, να έρθω να αναλάβω με στόχο ο Εθνικός να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, κάτι που και καταφέραμε. Στον καλοκαιρινό σχεδιασμό αν και δεν εισακούστηκαν οι απόψεις μου σε κάποια θέματα, παρέμεινα πιστός. Μέχρι που και πάλι όταν η ομάδα φέτος δεν πήγαινε καλά και με την αποχώρηση του κ. Καλύβα, πάλι ο κ. Κουλούρης μου εμπιστεύτηκε τα ηνία του συλλόγου. Κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Αιολικό και την ίδια μέρα ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής που έχει και σήμερα η ομάδα. Θεώρησα την κίνηση αυτή άδικη στο πρόσωπό μου για αυτά που έχω προσφέρει, καθώς ένιωσα αχαριστία από μεριάς της διοίκησης και του κ. Κουλούρη και έτσι πήρα την απόφαση να απομακρυνθώ από τον Εθνικό, την ίδια ώρα που πολλά ακόμα που είχαμε συμφωνήσει μες τη χρονιά δεν έχουν υλοποιηθεί. Πλέον ο Εθνικός είναι σε μια πολύ δύσκολη θέση και εύχομαι η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη τοποθέτηση του Εθνικού:
"Με έκπληξη και προβληματισμό διαβάσαμε πριν λίγο το παράπονο που εξέφρασε ο Ντάνιελ Μπατίστα. Χωρίς να μπούμε σε άλλη διαδικασία αναλύσεων και αφού υπενθυμίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Κουλούρης ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον ίδιο όσο και τον Γαληνό Νικολαϊδη για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν σε μια κρίσιμη συγκυρία θα εκφράσουμε την απορία μας για το timing της τοποθέτησης του. Πως γίνεται κάποιος να θυμάται μετά από παραπάνω από τρεις εβδομάδες ν’ ανοίξει ένα τέτοιο ζήτημα, ακριβώς την επόμενη μιας κρίσιμης εκδίκασης. Αυτό όπως και τα λεγόμενα του κ. Μπατίστα τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου".
erasitexnes365.gr