Χριστοβασίλης: «Δέχτηκα τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για τον Πίρσμαν»

Ο Μάρβιν Πίρσμαν και ο Γιώργος Σάλιακας είναι δύο από τους πιο «καυτούς» παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αμφότεροι έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους, τα ονόματά τους «παίζουν» δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ άλλων ομάδων και διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Το sdna επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, με επίκεντρο τους δύο παίκτες και τον μεταγραφικό θόρυβο που δημιουργείται γύρω απ΄το όνομά τους.
«Με πήραν τηλέφωνο πριν από μία εβδομάδα απ΄τον Ολυμπιακό για το Πίρσμαν, έκτοτε όμως αγνοείται η τύχη τους...» τόνισε για τον Βέλγο αριστερό μπακ ο ισχυρός άνδρας της γιαννιώτικης ΠΑΕ και πρόσθεσε:
«Το συμβόλαιο του Πίρσμαν λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι είναι λογικό ο παίκτης να έχει φιλοδοξίες και να θέλει να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.
Ο ΠΑΣ του έχει κάνει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας μας για άλλα τρία χρόνια και περιμένει την τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Όσο για τον Σάλιακα;
«Δεν έχουμε καμία απολύτως εξέλιξη για τον Σάλιακα, είτε για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΣ, είτε για την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο».