ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-2!

Μετά από είκοσι χρόνια, ο ΟΦΗ νίκησε την ΑΕΚ στην Αθήνα!
Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 1-2 της «Ένωσης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η «Ένωση» έμεινε στο -11 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 14' άνοιξε το σκορ. Ο Μάνταλος με την όγδοη φετινή του ασίστ... σέρβιρε στον Βράνιες και ο Σέρβος στόπερ νίκησε τον Επασί για το 1-0.
Η απάντηση του ΟΦΗ, όμως, ήταν άμεση. Το σύνολο του Νίκου Νιόμπλια σε μια εξαιρετική αντεπίθεση έβγαλε τον Μαρινάκη από δεξιά, εκείνος σέντραρε και ο Λάμπρου με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 30' ο Τοράλ σε κενή εστία έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει άμεσα... τούμπα το ματς.
Στο δεύτερο μέρος η «Ένωση» έψαξε γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 47' το σουτ του Αραούχο βρήκε στον Πασαλίδη και πέρασε κόρνερ ενώ στιγμές αργότερα ο Σιμόες σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ του Βράνιες που κινήθηκε προς την μπάλα.
Η ΑΕΚ πίεζε αλλά στο 60' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την κακή επιστροφή του αντιπάλου και ο Καμάου αφού πέρασε και τον Χατζισαφί, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.
Ο ΟΦΗ... πάγωσε το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και κέρδισε πέναλτι στο 86' μετά από χέρι του Μπαλογιάννη. Ο Άμραμπατ πήρε την εκτέλεση, σούταρε άουτ και πέταξε στα σκουπίδια τις τελευταίες ελπίδες της ομάδας του να πάρει κάτι από το αποψινό ματς. naftemporiki.gr