Έτοιμη να γράψει Ιστορία η ΑΣΑ!

Με "προίκα" το 0-1 στην Κρήτη και ανεβασμένη ψυχολογία, η ΑΣΑ θέλει στην έδρα της την Τετάρτη (22/12, 15:00) κόντρα στον Άγιο Νικόλαο να "σφραγίσει" την πρόκριση για πρώτη φορά στην Ιστορία της στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ:

"Την προετοιμασία της για τη σπουδαία αναμέτρηση (Τετάρτη 15:00) με τον Άγιο Νικόλαο ολοκλήρωσε η ομάδα μας, η οποία θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο μιας ιστορικής πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι η Αναγέννηση είχε επικρατήσει με σκορ 0-1 χάρη στο γκολ του Μάνιου. Φυσικά η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», όμως είναι αποφασισμένοι να γράψουν και πάλι ιστορία.
Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν δουλέψει σκληρά στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team.
Βέβαια σε αυτή τους την προσπάθεια δε θα είναι μόνοι, αφού και σε αυτό το παιχνίδι, θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο μας, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αποτελώντας τον 12ο μας παίκτη.
Θυμίζουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.
Θυμίζουμε πως στην αυριανή αναμέτρηση έχει ορισθεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ λόγω της οικονομικής εγκυκλίου της ΕΠΟ δε θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και γίνεται από τα καταστήματα:
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14
-Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο τους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ.Ζαμπάλας (Ηπείρου), με βοηθούς τους κ.κ. Φωτόπουλο (Αθηνών) και Σταΐκο (Λάρισας). 4ος ορίσθηκε ο κ. Τάσης (Ηπείρου).
Όλοι μαζί, μια γροθιά, με μια φωνή για να γράψουμε ιστορία !
Δεν πρέπει να λείψει κανείς!
Για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε!
Η δύναμη μας είστε εσείς!"