Χρυσή Μπάλα: Διαρροή στέφει νικητή τον Λεβαντόβσκι και αφήνει 2ο τον Μέσι και 3ο τον Μπενζεμά

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας σύμφωνα με μία αμφιβόλου αξιοπιστίας διαρροή στα social media την Τετάρτη, αφηνοντας πίσω του τους Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά.
Η 29η Νοεμβρίου πλησιάζει, όμως ως είθισται οι διαρροές για την τελική κατάταξη των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα έχουν αρχίσει αρκετό καιρό πριν.
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη κυκλοφορεί στα social media μία λίστα που ισχυρίζεται ότι είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το βραβείο στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει πάρει 627 πόντους με βάση αυτήν τη λίστα, αφήνοντας στη 2η θέση το φαβορί για την κατάκτηση για έβδομη φορά στην καριέρα του, Λιονέλ Μέσι.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Καρίμ Μπενζεμά με 526 πόντους, ενώ ο ποδοσφαιριστής που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο με την Τσέλσι όσο και σε εθνικό με την Ιταλία, Ζορζίνιο, συγκέντρωσε 197 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση, πίσω από τον Μοχάμεντ Σαλάχ (412 πόντοι).
Η λίστα διέρρευσε μέσω του προφίλ Etleau1 στο twitter, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν είναι αληθινή ή αποκύημα της φαντασίας.
Επισήμως, το France Football που διοργανώνει τα βραβεία από το 1956 αναμένεται να ανακοινώσει τις κορυφαίες τριάδες σε κάθε κατηγορία και στις 29 Νοεμβρίου να διοργανώσει ένα γκαλά στο Τεάτρ ντι Σατελέ, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές. ΠΗΓΗ: sport24.gr