Δεν ξεχνά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιγουράρει στην κορυφή της Λα Λίγκα και δεν ξεχνά τον μεγάλο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τα γκολ του στον Ολυμπιακό, «όπου λατρεύτηκε από τον κόσμο του».
Σε παραλήρημα είναι οπαδοί, ομάδα και ΜΜΕ γύρω από την Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρίσκεται στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος, ένα βαθμό πάνω από Σεβίλλη και Ρεάλ (που έχουν ματς λιγότερο) και τρεις από την Ατλέτικο.
Μέσα στη χαρά και στο περιβάλλον που ονειρεύεται τίτλο, γίνονται αφιερώματα από τα τοπικά media και για παίκτες που στο παρελθόν είχαν οδηγήσει ψηλά την ομάδα.
Ανάμεσά τους φυσικά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο «Ντάρκο-γκολ» όπως τον αναφέρουν, με το προσωνύμιο που απέκτησε στη μεγάλη καριέρα του ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος είχε κάθε τρόπο να στέλνει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.
Τόσο στην Ισπανία όπου έκανε τη σπουδαία καριέρα του, όσο και αργότερα με τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους και μετέπειτα στον Ολυμπιακό.
Στην Ελλάδα λατρεύτηκε από το κοινό της ομάδας του, καθώς αν και ήταν προς το τέλος της σταδιοδρομίας του δε σταμάτησε να σκοράρει και να οδηγεί τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αναφέρει ένα απόσπασμα από το αφιέρωμα για τα γκολ του Κοβάσεβιτς του diariovasko.com.
Με τον Ντάρκο να έχει υπηρετήσει τον Ολυμπιακό αργότερα και από άλλα πόστα, ενώ ποτέ να μην κρύβει τη μεγάλη αγάπη του για τον Ελληνικό σύλλογο και τον κόσμο του. fosonline