Ακάθεκτη στην κορυφή η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σημείωσε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές (έχει μία ισοπαλία), ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας (3-0) και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Έβερτον, που βρίσκονται στο -3.
Τρεις βαθμούς από τους «Κόκκινους», αλλά με τα ίδια παιχνίδια (5), απέχει και η Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, που προς γενική έκπληξη υποχρεώθηκε σε «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία από τη Σαουθάμπτον.
Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε βασικό σήμερα τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της Λίβερπουλ, που ήρθε με τα γκολ των Μανέ στο 43' (100ό στον Αγγλικό σύλλογο), Σαλάχ (78'), Κεϊτά (90').
Η Άρσεναλ στάθηκε όρθια στο «Τερφ Μουρ» απέναντι στην Μπέρνλι και σημείωσε τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-0) χάρις στο γκολ του Όντεργκαρντ στο 30'.
Εκτός έδρας νίκη και για τη Γουότφορντ, που πέρασε με 3-1 (17' Ντένις, 63', 82' Σαρ - 35' Πούκι) από το «Κάροου Ρόουντ» απέναντι στη Νόριτς. Για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Τζιόλης μπήκε αλλαγή στο 70', ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν στον πάγκο.
Νωρίτερα, η Μπρέντφορντ έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική, στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας επίσης εκτός και συγκεκριμένα στο «Μολινό» τη Γουλβς με 2-0, μολονότι αγωνίστηκε από το 64ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαπτίστ.
Η ομάδα του Τόμας Φρανκ πήρε το σπουδαίο «διπλό» με τα γκολ των Τόνεϊ (28' πεν.) και Μπεουμό (34'), ενώ οι «Λύκοι» εξακολουθούν να απογοητεύουν στο ξεκίνημα της σεζόν. naftemporiki.gr