ΠΑΣ Γιάννινα: 4η σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Την 4η σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ του Σαββάτου!
Οι Ηπειρώτες μετά τις 2 νίκες στο Κύπελλο (2-1, 1-2) και στο Πρωτάθλημα (1-0) την περασμένη σεζόν, επικράτησαν με 1-0 του "Τριφυλλιού" κάνοντας το "4 στα 4"!
Η ομάδα της Ηπείρου, παρατεταγμένη και καθοδηγούμενη με μαεστρικό τρόπο από τον Ηρακλή Μεταξά, πήρε μια σπουδαία νίκη ξεκινώντας έτσι με εξαιρετικό τρόπο και 6 βαθμούς το Πρωτάθλημα! Ο Έλληνας κόουτς διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμα απέναντι στο "Τριφύλλι" που δεν μπορούσε να φτιάξει καμία αξιόλογη φάση και έτσι μοιραία ήρθε η μεγάλη νίκη.
Το γκολ πέτυχε ο Γκαρντάφσκι και τρομερό μακρινό σουτ, το οποίο ήταν αδύνατο να αποσοβήσει ο Διούδης.
Να σημειωθεί ότι στο 59' ο Πίρσμαν έκανε την ντρίμπλα στον Αιτόρ ο οποίος πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Μετά την εξέταση της φάσης από το VAR, ο διαιτητής πήρε (ορθά) πίσω το πέναλτι.
Στα αρνητικά για τον ΠΑΣ ο τραυματισμός του Πέδρο Κόντε στον μηνίσκο στη διάρκεια του πρώτου μέρους και η ανησυχία που υπάρχει για το πόσο σοβαρός μπορεί να αποδειχτεί αυτός. Αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Εξαιρετικός και ο Χουάν Χοσέ Περέα, που έκανε πάρτι απέναντι στα στόπερ του Παναθηναϊκού. Με υπέροχη κίνηση φτιάχνει το γκολ της ομάδας του, είχε ακόμη μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα, κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες και έκανε καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος (70' Σιόντης), Ντομίνγκες, Γκαρντάβσκι, Περέα, Κόντε (42' Μορέιρα, 86' Μιλιντσεάνου).
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (70' Βιγιαφάνιες), Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ (70' Παλάσιος), Λούντκβιστ (56' Ιωαννίδης), Βιτάλ (79' Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (79' Μακέντα).

Δείτε το βίντεο: