Επίσημα στην Μπαρσελόνα ο Κουν Αγουέρο!

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπαρσελόνα είναι ο Κουν Αγουέρο!
Ο Αργεντίνος αστέρας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς έως το καλοκαίρι του 2023, με ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Αγουέρο μιλώντας στο Barca TV λίγο μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων δήλωσε:
"Ξέρουμε όλοι πως η Μπαρσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο οπότε νομίζω πως πήρα τη σωστή απόφαση να βρεθώ εδώ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Θέλω στο τέλος της σεζόν να έχω την ευκαιρία να κατακτήσω τίτλους".
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου οπότε και θα έχει τερματιστεί επίσημα η συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σύμφωνα με την Ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", Σέρχιο Αγουέρο θα κερδίζει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε χρόνο της συνεργασίας του.
Ο Αργεντίνος στράικερ θα επιστρέψει στην Ισπανία και στην Λα Λίγκα μετά από 10 χρόνια απουσίας αφού πριν πάει στην Σίτι, είχε αγωνιστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης κατακτώντας ένα Γιουρόπα Λιγκ και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Στην συνέχεια στην Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία της και στα 10 χρόνια που έμεινε εκεί κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 6 Λιγκ Καπ Αγγλίας και 3 Κομιούνιτι Σιλντ.
Στην Μπάρτσα θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι με τον οποίο είναι κουμπάροι (ο Μέσι βάφτισε τον γιό του Αγουέρο με την Τζιανίνα Μαραντόνα) και οι δυο τους κατέκτησαν με την Εθνική Αργεντινής το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.