Επέστρεψε στην κορυφή ο Απόλλων του Γιάννη Πετράκη, 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Πολύ σκληρό καρύδι ο Απόλλων Λεμεσού του Γιάννη Πετράκη!
Με τη νίκη του ο Απόλλων συνεχίζει να εξαρτάται από τα δικά του αποτελέσματα, καθώς με δύο νίκες στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Ολυμπιακό (Τσίρειο) και Ομόνοια (ΓΣΠ) θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
Ο Νταμπό στο 43' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο Ακοράν στο 47' ισοφάρισε σε 1-1, όμως σε ένα πεντάλεπτο η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα «καθάρισε» την αναμέτρηση με σκόρερ τους Ανδρέα Φιλιώτη (60') και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (65'), παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός των νικητών, δήλωσε μετά το ματς:

"Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, για την πολύ σπουδαία νίκη που πήραν και για την νοοτροπία που δείξανε όταν ισοφαριστήκαμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειας του Απόλλωνα, στον κόσμο που ήρθε στο Κολόσσι και μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του και τη στάση του στα τελευταία παιχνίδια. Τη βοήθεια αυτή την χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια.
Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε χωρίς άγχος και η οποία έχει πολλή ποιότητα και αδικείται από την βαθμολογική συγκομιδή που έχει. Είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε ότι εμείς κάθε βδομάδα εκτός από τον εκάστοτε αντίπαλο, έχουμε και την πίεση για το αποτέλεσμα, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Για όλα αυτά αξίζουν πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".
 
Η βαθμολογία της πρώτης 6άδας:
  1. Απόλλων Λεμεσού (34 ματς) 72
  2. Ομόνοια (33 ματς) 72
  3. ΑΕΛ Λεμεσού (33 ματς) 68
  4. Ανόρθωση (33 ματς) 54
  5. ΑΕΚ Λάρνακας (34 ματς) 47
  6. Ολυμπιακός Λευκωσίας (33 ματς) 40