Γαλλία: Κορυφή η Λιλ με σούπερ ανατροπή από τον Μπουράκ Γιλμάζ!

Στην κορυφή του Σαμπιονά βρίσκεται η Λιλ, 4 μόλις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος!
Η ομάδα του Κριστόφ Γκατιέ, παρότι έχανε χθες με 2-0 από την Λιόν στο 35', έκανε την μεγάλη ανατροπή και έφυγε νικήτρια από το "Γκρουπάμα Στέιντιουμ" με 2-3, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ!
Οι Λιονέ έκαναν το 1-0 με τον Σλιμανί στο 20' και διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Φοντέ στο 35', μετά το λάθος του Μενιάν.
Η Λιλ όμως απέδειξε ότι έχει μέταλλο πρωταθλήτριας! Μπορεί το γκολ του Ντέιβιντ να ακυρώθηκε στο 24' για οφσάιντ, αλλά ο Μπουράκ Γιλμάζ άρχισε το σόου του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ευστοχώντας σε φοβερή εκτέλεση φάουλ για το 2-1!
Από ασίστ που έδωσε ο διεθνής Τούρκος επιθετικός, ο Ντέιβιντ πήρε «εκδίκηση» στο 60' και έφερε το ματς στα ίσα, δίνοντας το σύνθημα για σφυροκόπημα προς την εστία των γηπεδούχων (12 τελικές στο 2ο ημίχρονο). Τελικά, αυτό απέδωσε καρπούς, αφού στο 85', ο «killer» Γιλμάζ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και σφράγισε μια ασύλληπτη ανατροπή τίτλου, που κρατά τη Λιλ στο +1 από την δεύτερη Παρί Σεν-Ζερμέν!

(Η φανέλα του Μπουράκ Γιλμάζ, από την συλλογή του Campion.gr, την οποία φόρεσε σε αγώνα του Κυπέλλου Τουρκίας και μας την εξασφάλισε ο ανταποκριτής μας στην Κωνσταντινούπολη, Mustafa Bora Kargin).