Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ανδρέας Λαυδαριάς

Επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕΛ ο Ανδρέας Λαυδαριάς.
Ο έμπειρος Αρτινός προπονητής, με θητεία μεταξύ άλλων στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Παναχαϊκή, τον Πανηλειακό και την Αναγέννηση Άρτας, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος είναι ο διάδοχος του Γιάννη Τάτση.
Αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λαυδαριά και μετά οι "Βυσσινί" θα αναχωρήσουν για την Τρίπολη όπου και θα συναντήσουν τον Ιταλό τεχνικό.
Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Αστέρα το Σάββατο στις 15:00 για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ".