Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-2

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στους "Ζωσιμάδες", στο πρώτο ματς της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα "ανοικτά" για την ρεβάνς που θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου στο Περιστέρι.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερος ο ΠΑΣ στο δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρατάχθηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, οι οποίοι όμως άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με μαχητικότητα και πάθος.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές με δύο πανομοιότυπα γκολ από τους κεντρικούς αμυντικούς Στρούγγη και Γούτα στο 23' και στο 44' αντίστοιχα, με κεφαλιές έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ.
Στο 33' ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Παντελάκη και αμέσως η μπάλα πήγε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Μουνίθ. Ο Κουμπαράκης καταλόγισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης κάνοντας το 2-1. Το τελικό 2-2 έκανε στο 68ο λεπτό ο Λεό με σουτ μέσα στην περιοχή έπειτα από τρομερή ασίστ του Ελευθεριάδη.
Στο 82' μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Γούτας έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Λεό, ο οποίος είχε εξουδετερώσει τον Μανδά.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46' Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69' Μιλιντσεάνου), Λιάσος, Λώλης (85' Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80' Μπρένερ), Λεό (85' Δούμτσης).
Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88' Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88' Οικονομίδης), Μουνίθ (72' Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72' Τριμμάτης), Μάτιτς (79' Μανούσος).