Εξαιρετικός ο ΠΑΣ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Συνέχεια εξαιρετικών εμφανίσεων για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά το ματς με τον Άρη την περασμένη εβδομάδα, αναδείχθηκε ισόπαλος το βράδυ της Κυριακής με σκορ 1-1 με τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες, δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο, το αντίθετο μάλιστα και άφησε απολύτως ικανοποιημένους τους φίλους της. Πολύ καλά οργανωμένος ο ΠΑΣ, είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή με εξαιρετικά τρεξίματα.
Το σκορ "άνοιξε" στο 6ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο γκολ ο Παμλίδης έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους γηπεδούχους και έγινε ο πρώτος παίκτης που παραβιάζει την εστία των «Ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το 1-1 έκανε ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά στο 51'. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Χασάν σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφ-σάιντ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Σιόντης (86' Λιάσος), Καρτάλης (73' Ντομίνγκες), Κάστρο, Νάουμετς (56' Λεό), Παμλίδης (86' Λώλης), Κριζμάν.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (69' Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

* Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο.