Γιαννίκης: «Πήραμε καλά αποτελέσματα, να είμαστε ταπεινοί»

Ευχαριστημένος αλλά και προσγειωμένος από την εκκίνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στη Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. 
 
«Οι δύο βαθμοί στα δύο πρώτα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους είναι καλά αποτελέσματα για μας. Ιδιαίτερα απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι τεράστια ομάδα. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας και εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή πορεία στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, ενώ για την πίεση που ασκεί η ομάδα και την πειθαρχία είπε: «Είναι δύο πυλώνες, αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Προσπαθούμε να πρεσάρουμε, να είμαστε πειθαρχημένοι. Μας λείπει η πράξη, ο ρυθμός, τα παιχνίδια, η διάρκεια, αλλά ξεκινήσαμε πέρυσι, είχαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο από τον Μάρτιο. Τα δύο πρώτα αποτελέσματα είναι καλά για μας».

Για το αν θα μπορούσε να νικήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννικης δήλωσε: «Ας είμαστε ταπεινοί, να βάλουμε το κεφάλι κάτω, ο αντίπαλος είναι μεγάλος, μας άσκησε μεγάλη πίεση».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, να έχουμε πιό πολλή κατοχή μπάλας, γιατί είχαμε ένα διάστημα που χάναμε την μπάλα ο Ολυμπιακός μας πίεζε πάρα πολύ και θέλαμε να κρατάμε μπάλα για να μην έχουμε μεγάλη πίεση».
 
Τέλος για την απουσία του κόσμου είπε: «Σε όλους μας λείπει ο κόσμος σε όλες τις ομάδες, ελπίζουμε να περάσει αυτή η κρίση. Ο κόσμος κάνει το ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν στο γήπεδο σήμερα».