Εκθειάζει τον Γιάννη Τάτση σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ

Την απόκτηση του Νίλι Περδόμο ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
Η πρώτη Ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο πρώην μπακ της Μπαρσελόνα Β ήταν ο Πλατανιάς και έτσι δεν θα μπορούσαν να μην τον αναφέρουν οι Θεσσαλοί.

Στην ανακοίνωσή τους όμως εκθειάζουν τον Γιάννη Τάτση, με τη σημείωση ότι ήταν αυτός που του άλλαξε θέση και ουσιαστικά τον οδήγησε στο να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές του. Χαρακτηριστικά, αναφερόμενοι στον Γιαννιώτη τεχνικό, λένε ότι: «ο εξαίρετος νέος προπονητής Γιάννης Τάτσης του άλλαξε τη θέση στην οποία αγωνιζόταν σε καθαρό 8άρι και με τον Πλατανιά είχε 45 συμμετοχές και 11 γκολ σε ενάμιση χρόνο ως τον Ιανουάριο του 2020».

Στη συνέχεια η ΑΕΛ κάνει λόγο για οικονομικά προβλήματα στη Χανιώτικη ομάδα που οδήγησαν στην αποχώρηση τον Νίλι με το συγκεκριμένο κομμάτι να έχει ως εξής: «λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Πλατανιά μεταγράφηκε στην ινδική Μπενγκαλούρου, όπου αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια, έως ότου διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού».

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι και με βάση την τότε ανακοίνωση του Πλατανιά η αποχώρηση του Ισπανού έγινε για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους.