Το επικρατέστερο σενάριο για επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ

Πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πότε θα ολοκληρωθεί, πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου - Δείτε ποιό είναι το πιο πιθανό σενάριο!
Το επικρατέστερο σενάριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και του Κυπέλλου μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.
Όπως ανέφερε με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή όλα δείχνουν ότι η έναρξη προπονήσεων τοποθετείται χρονικά στα μέσα Μαΐου.
Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει ορίσει η Κυβέρνηση το πότε μπορούν να αρχίσουν αυτές.
Από την στιγμή της έναρξης των προπονήσεων θα χρειαστεί περίπου ένα διάστημα τριών εβδομάδων για να φτάσουν σε επίπεδο αγωνιστικής δράσης. Έτσι βάσει των υπολογισμών αυτών το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως το τέλος των αγώνων της σεζόν αναμένεται στις 18 Ιουλίου με τον τελικό του Κυπέλλου.
Το μεγάλο ζήτημα που δημιουργείται είναι το «πού» θα γίνουν οι αγώνες των πλέι-οφ. Έτσι αν και αρχικά υπήρξε, και υπάρχει η πρόταση για τη διεξαγωγή τους σε Βόλο, Λάρισα και Λαμία, φαίνεται να επικρατεί το ενδεχόμενο της τέλεσης των αγώνων στις κανονικές έδρες των ομάδων.
Εκτιμάται ότι το διάστημα αυτό θα έχουν ξεκινήσει και πάλι οι συνδέσεις των πόλεων με το αεροπλάνο ενώ λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι στην περίπτωση που νοσήσει κάποιος από τον κορωνοϊό η περίθαλψη του στα κέντρα της χώρας, δηλαδή, Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολη.