Νιουκάσλ: Καβάνι και Μέρτενς για επίθεση, Ποκετίνο ή Αλέγκρι στον πάγκο

Με την Νιουκάσλ να βρίσκεται ένα βήμα πριν την νέα εποχή στην Ιστορία της και την εξαγορά του 80% των μετοχών της από το επενδυτικό fund "Saudi Public Investment Fund", με επικεφαλής τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σάλμαν, έχουν αρχίσει να υπάρχουν σενάρια ή διαρροές για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
Ο Στιβ Μπρους δεν φαίνεται να μακροημερεύει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, με τους Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αγγλικού Τύπου και του Αμερικανικού δικτύου ESPN.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ιστορική Αγγλική ομάδα θα επιχειρήσει να αποκτήσει και επιθετικούς από το πάνω «ράφι» του Ευρωπαϊκού στερεώματος, με τους Έντινσον Καβάνι και Ντρις Μέρτενς να αποτελούν τις πρώτες επιλογές.
Πάντως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τους τραγικούς χειρισμούς της οδήγησε σε βαριά ποινή της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ, αλλά και το beIN Sports, επιχειρούν να χαλάσουν την συμφωνία πώλησης.