Ο Νταμπίζας υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής της Νιουκάσλ

Υποψήφιος για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή της Νιουκάσλ είναι ο Νίκος Νταμπίζας.
Η ιστορική Αγγλική ομάδα είναι πάρα πολύ κοντά στο να πωληθεί σε Σαουδάραβες επιχειρηματίες και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, το όνομα του Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση.
Το επενδυτικό fund "Saudi Public Investment Fund", με επικεφαλής τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σάλμαν αναμένεται να δαπανήσει περίπου 450 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπιν Σάλμαν θα είναι μακράν ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης ομάδας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "chroniclelive.co.uk", βασικός υποψήφιος για τη θέση είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος μάλιστα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πολ Μόναχαν, που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ στο Νιουκάσλ.
Ο Νίκος Νταμπίζας αγωνίστηκε στη Νιουκάσλ από το 1998 μέχρι το 2004, μια σπουδαία θητεία με 130 συμμετοχές και 11 γκολ, ενώ συμμετείχε και σε 2 τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας. Επίσης στην πόλη σπουδάζει μάνατζμεντ ο γιός του, Κώστας, ο οποίος αγωνίζεται στην ημιεπαγγελματική Νιουκάσλ Μπένφιλντ.
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νταμπίζας βοήθησε στο "χτίσιμο" της ομάδας του Παναθηναϊκού, αναδεικνύοντας και ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου.