Συνέχισε την δυναστεία Μαλντίνι ο 18χρονος Ντάνιελ

Ιστορική ημέρα η χθεσινή για την Μίλαν, καθώς έκανε ντεμπούτο με την φανέλα των "Ροσονέρι" ο γιός του Πάολο και εγγονός του Τσέζαρε, Ντάνιελ Μαλντίνι.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αντικατέστησε στις καθυστερήσεις του ματς με την Βερόνο (1-1) τον Σάμου Καστιγέχο, 35 χρόνια μετά τον πατέρα του και 67 μετά τον παππού του.
Ο Ντάνιελ συνεχίζει την δυναστεία της οικογένειας Μαλντίνι, καθώς ο πατέρας του, πλέον τεχνικός διευθυντής των "Ροσονέρι", έπαιξε σε 647 αγώνες στη Serie A (επίδοση ρεκόρ) με τη Μίλαν και κατέκτησε 7 Πρωταθλήματα Ιταλίας και 5 Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι να αποσυρθεί το 2009. Ο παππούς του Ντάνιελ, ο Τσέζαρε που απεβίωσε το 2016, πανηγύρισε 4 Πρωταθλήματα Ιταλίας και το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην Ιστορία του συλλόγου, τον οποίο που υπηρέτησε και για δύο χρόνια ως προπονητής.
«Ήταν ένα όνειρο, αλλά κρίμα για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να φέρω τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ντεμπούτο ήταν ένας στόχος που έθεσα για τον εαυτό μου, τώρα ελπίζουμε να συνεχίσω έτσι», δήλωσε ο νεότερος Μαλντίνι μετά την παρθενική συμμετοχή του.