Γιαννίκης: «Μεγάλη απογοήτευση το αποτέλεσμα, 1-1 αντί για 3-0 ή 4-0»

Για την εικόνα της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Αργύρης Γιαννίκης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Αναλυτικά ο δήλωσε:

«Μεγάλη απογοήτευση το αποτέλεσμα για εμάς. Σε μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Προηγηθήκαμε 1-0 και μπορούσε το σκορ να είναι και 3-0 ή 4-0. Αντί αυτού φτάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να δεχθούμε το γκολ. Δύο είναι οι λύσεις. Ή το ματς έπρεπε να είναι 2-0 ή 3-0 ή να μπορούμε να διώξουμε την μπάλα ή δεν περνάει ένας παίκτης από 3-4 άτομα. Όλα αυτά δεν έγιναν και γι' αυτό το ματς είναι 1-1. Θα μπορούσε να είναι μια καλή και δίκαιη νίκη σε ένα δύσκολο ματς.
Είχαμε 6-7 καθαρές ευκαιρίες για γκολ και ο αντίπαλος μόνο μία κεφαλιά και το γκολ. Είχαμε τετ-α-τετ και τεράστιες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αν έχεις ένα αγωνιστικό ποδήλατο, θες άσφαλτο. Αν πας στο βουνό θες mountain bike. Παρόλα αυτά δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο σε ένα μαχητικό και δύσκολο παιχνίδι.
Ο αντίπαλος τακτικά δεν έκανε κάτι, αυτό είδα εγώ. Αν είχε γίνει 3-0 θα ήταν δίκαιο το σκορ. Δεν ξέρω τι απόδοση θα έπρεπε να δείτε. Έκανες τις ευκαιρίες σου. Ήταν μαχητικό ματς, αλλά δεν το καθαρίσαμε και είναι δικό μας σφάλμα».