Ισόπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα και Χανιά

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Χανιά το απόγευμα της Κυριακής στους "Ζωσιμάδες", για την 15η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα της Ηπείρου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Λεό. Μάλιστα είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να "κλειδώσει" εύκολα την νίκη, όπως το δοκάρι του Παμλίδη στο 70' και τα τετ-α-τετ του Λεό στο 32' και του Κριζμάν στο 46' και στο 75'.
Όμως τελικά η νίκη δεν ήρθε, καθώς τα Χανιά ισοφάρισαν σε 1-1 στο 94' με τον Βρεττό, σκορπώντας την απογοήτευση.
Αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα ήταν και ένα δικό του παιδί, ο Ευριπίδης Γιάκος, ο οποίος στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων. Όμως στην συνέχεια υπήρξε διαπληκτισμός με την γνωστή μικρή μερίδα οπαδών.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σιόντης, Καρτάλης (59' Ξύδας), Παμλίδης, Λώλης, Κριζμάν (89' Λιάσος), Λεό (53' Κάστρο).
Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Γιάκος (78' Βασιλείου), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος (71' Βρεττός), Κουσκουνάς, Τζιώρας (46' Τριανταφυλλάκος).

* Την επόμενη αγωνιστική (09/02, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου.