Με Λουκίνα ο Πλατανιάς το "τρίποντο"

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Πλατανιάς στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου με 0-2 για την 4η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Τάτση, εκμεταλλευόμενη και την ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με την Δόξα Δράμας, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, όσους και η "Ελαφρά Ταξιαρχία", με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ακολουθεί με 8.
Οι Θεσσαλονικείς έμειναν χωρίς νίκη για ακόμη ένα ματς και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -6 βαθμούς.
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 15' με πλασέ του Νίλι, ενώ έκανε το τελικό 0-2 με κεφαλιά του Λουκίνα στο 27ο λεπτό, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε αρκετές από τις ευκαιρίες της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης(78' Γ. Καλαϊτζίδης), Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.
Πλατανιάς (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Λεωνιδόπουλος (70' Καραγκούνης), Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης (90' Πουζιτίδης), Λουκίνας (85' Ντος Σάντος), Μπιανκόνι.