Στον Ολυμπιακό ο Τάσος Σαπουντζής

Ο Τάσος Σαπουντζής, γιός του πρώην ποδοσφαιριστή Αντώνη Σαπουντζή, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, με τα σενάρια να "φωτογραφίζουν" τον Άρη! Τι λένε στις δύο ΠΑΕ.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Τάσος Σαπουντζής, γιός του παλαίμαχου Αντώνη Σαπουντζή ανήκει πλέον στην Κ17 του Ολυμπιακού.
Τι συνέβη; Ο νεαρός Σαπουντζής έβγαλε τα ασπρόμαυρα και φόρεσε τα ερυθρόλευκα, μέσα σε λίγες μέρες, εξαιτίας -όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη- της αγάπης του για τον Άρη, ομάδας που αγωνίστηκε ο πατέρας του!
Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί ένα παρασκήνιο που θέλει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, πλέον, να έχει πανηγυρίσει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ από μέσα φορούσε μία του Άρη!
Η δεύτερη εκδοχή που, επίσης, κυκλοφόρησε περισσότερο ως φημολογία αναφέρει πως στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό η τηλεοπτική κάμερα "έπιασε" τον Σαπουντζή junior, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την φανέλα του Άρη στην κερκίδα!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε, μέσω του sport24.gr, πως στην υπόθεση δεν έπαιξε κανένα ρόλο ο Άρης. Απλώς, ο ποδοσφαιριστής έφτασε σε μία ηλικία που έπρεπε να αποφασιστεί αν θα υπογράψει ή όχι επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι αρμόδιοι του συλλόγου επέλεξαν να μην προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και τον ενημέρωσαν σχετικά από τον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί τελικά στον Ολυμπιακό πριν από μερικές ημέρες.
Όπως και να 'χει, οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ, έκριναν πως έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο και εκείνος με τη σειρά του συμφώνησε με τους Πειραιώτες, δουλεύοντας πλέον υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ο οποίος είχε υπάρξει και συμπαίκτης με τον πατέρα του.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Από την άλλη πλευρά, στον Ολυμπιακό είπαν επί του θέματος, στο sport24.gr, τα εξής: "Είχαμε εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Τον παρακολουθούμε χρόνια στο πλαίσιο του σκάουτινγκ. Μόλις μάθαμε ότι έμεινε ελεύθερος, τον δοκιμάσαμε, τον τεστάραμε και αποφασίσαμε να τον αποκτήσουμε. Θεωρούμε ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής με προοπτική".
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε το 2002 άνηκε στον ΠΑΟΚ από το 2013. Όσον αφορά τον πατέρα του, ο Αντώνης Σαπουντζής είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη από το 1992 μέχρι το 1995.
Σύμφωνα, επίσης, με τις πληροφορίες που δίνει η σελίδα του ΠΑΟΚ, ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ, ενώ διαθέτει καλή τεχνική και ικανότητα στις εκτελέσεις φάουλ.
Το profile του Σαπουντζή έχει "κατέβει" από την "ασπρόμαυρη" ιστοσελίδα. Σε ερώτηση που απευθύναμε στο περιβάλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή για το θέμα, πάντως, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: "Τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι ακριβώς, αλλά καλό είναι για το ίδιο το παιδί να μη δοθεί συνέχεια...".
(Με πληροφορίες από sport24.gr)

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την συνέντευξη του Αντώνη Σαπουντζή στο Campion.gr το 2014. Ο Τάσος είναι μπροστά δεξιά, ενώ μπροστά αριστερά είναι ο αδερφός του ο Γιάννης: