Ο ρόλος του Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Ιστοσελίδα από το Ισραήλ εξηγεί επακριβώς τι θα κάνει ο Αβράμ Γκραντ στον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει άλλους δύο συμπατριώτες του, που μετέχουν στην ομάδα του Πιεμπονγκσάντ.
Η παρουσία του Αβράμ Γκράντ στην Αθήνα και η προοπτική να εργαστεί στον Παναθηναϊκό τον έχουν φέρει στο επίκεντρο της προσοχής στο Ισραήλ. Ειδικά για την ιστοσελίδα "one.co.il" που έχει προνομιακή σχέση με τον 63χρονο προπονητή.
Μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής του ταϊλανδικού ομίλου BEC-TERO στο επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο Πιεμπονγκσάντ, η ιστοσελίδα περιέγραψε επακριβώς το ρόλο που θα έχει ο Γκραντ στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισραηλινός προορίζεται για μία "υβριδική θέση, που θα περιλαμβάνει τις αρμοδιότητες του διευθύνοντα συμβούλου και του εκτελεστικού διευθυντή".
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γκραντ θα έχει τον τελευταίο λόγο για κάθε απόφαση που αφορά τη λειτουργία της εταιρίας και της ομάδας, θα εποπτεύει τη διοίκηση και θα είναι ο εξ' απορρήτων του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Το ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει ότι ο Γκραντ δεν θα πάρει μετοχές στην ΠΑΕ, αλλά θα είναι εργαζόμενος και η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό.
Ακόμα, η ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι στην ομάδα του Πιεμπονγκσάντ, εκτός από τον Γκραντ μετέχουν άλλοι δύο Ισραηλινοί. Ο ένας είναι ο Μοράν Μεΐρί, ο οποίος ασχολείται με τα νομικά ζητήματα και ο δεύτερος είναι ο Τομ Γιονάι, με ειδίκευση στα οικονομικά.
ΠΗΓΗ: one.co.il, sport24.gr