Βαριά ήττα ο ΠΑΣ στο Φάληρο

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 2η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στάθηκε αξιοπρεπώς μόνο για τα πρώτα 30 λεπτά περίπου και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ειδικά η εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακή. Βέβαια το να καλείται να αντιμετωπίσει μία ομάδα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, εκτός έδρας την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και το... ιδανικότερο πρόγραμμα.
Ο ΠΑΣ στην διακοπή του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια, αρχής γενομένης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.
Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Μυστακίδη. Σκόρερς για τον Ολυμπιακό ήταν οι Ελαμπντελαουί (33'), Φορτούνης (41' πέναλτι), Ποντένσε (55'), Γκερέρο (90') και Μεριά (92').

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57' λ.τρ. Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74' Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Λίλα (77' Σιόντης), Κάστρο, Νικολιάς (75' Βιδάλ), Κούζικ, Ξύδας (34' λ.τρ. Μυστακίδης), Κριζμάν.