Το αντρίκειο "αντίο" του Δημήτρη Σπανού στον Άρη!

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, ο Δημήτρης Σπανός αποχαιρέτησε και τυπικά τον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας αλλά και στον υποβιβασμό της τελευταίας: «Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη η λύπη, εύχομαι στην Αναγέννηση να βρει τον δρόμο της και να φτάσει εκεί που ήταν. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν σοβαρά όπως την ξεκινήσαμε. Να τονώσουμε το γόητρο του Αρειανού φιλάθλου σε μια περίοδο όπου η ομάδα έχει μπει σε διαφορετικό δρόμο και θέλαμε να δείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και κινήτρου. Αυτό κάναμε σήμερα, τίμια, σωστά και σοβαρά. Κερδίσαμε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει νωρίτερα καθώς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και κάναμε ευκαιρίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εύχομαι στην ομάδα να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και θεωρώ ότι θα το κάνει. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με τον Άρη και τους ευχαριστώ όλους».

Για το τι κρατάει από τον Άρη: «Είναι πολλές οι εικόνες. Από την έναρξη της σεζόν, το φιλικό με την Μπόκα, παιχνίδια που κερδίσαμε με ανατροπές. Γενικώς όταν είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα δημιουργούνται πολλές καταστάσεις που μένουν στο μυαλό σου».

Για το μέλλον του κι αν μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εννοώ ότι, όταν αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση γύρω σου. Με τον πρόεδρο έχουμε καθημερινή επικοινωνία, ξέρει και ξέρω, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ψεύτικο. Δεν θα ήταν σοβαρό για δύο άνδρες οι οποίοι είχαν καλή συνεργασία» και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Καρυπίδης έχει μόνο μία υποχρέωση. Όταν τελειώσει η σεζόν να είναι όλα καλά. Δεν έχει καμία άλλη υποχρέωση. Το συμβόλαιό μου λήγει, δεν είναι υποχρεωμένος να με ενημερώσει, αλλά καταλαβαινόμαστε».