Κυριακίδης: «Έτοιμη η Παναχαϊκή για Σούπερ Λιγκ»

Ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε για το παράθυρο ανόδου στην Σούπερ Λιγκ και την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η Παναχαϊκή.
Ο βοηθός προπονητή της Παναχαϊκής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό, τόνισε πως η ομάδα της Πάτρας είναι έτοιμη ακόμα και τώρα για το βήμα αυτό.

Οι δηλώσεις του Ηλία Κυριακίδη: «Η θέλησή μας ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να συνεργαστούν με τους λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα. Σκοπός μας το ποιοτικό και καλό ποδόσφαιρο να συνδυαστεί με τον δυσκολότερο στόχο που ήταν να υπάρχει μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Το καταφέραμε πολύ καλά αυτό που ξεκίνησε για εμάς πριν από δύο χρόνια, μπορεί να χαρακτηριστεί σήμερα μια επιτυχημένη χρονιά».

Σε ερώτηση αν η ομάδα ετοιμάζεται για Σούπερ Λιγκ, όπως είπε ο Κώστας Κατσουράνης, απάντησε: «Αυτό που υποστηρίζει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι διαφορετικό, είναι και η γραμμή που υπάρχει σε όλη την ομάδα και είναι μέσα και το ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό που λέμε είναι το δίκαιο, μιλάμε για την αναδιάρθρωση και όπου συμμετέχουν πολλοί καλοί, θέλουμε να είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς. Αν ψηφιστεί κάτι τέτοιο, είμαστε έτοιμοι. Ήταν πολύ πιο δύσκολο να γίνει η μετάβαση από τη Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ και να κάνουμε αυτό που κάναμε τώρα, παρά να πάμε στο επόμενο σκαλοπάτι».