"Διπλό" με Λώττα ο Άρης

Νικηφόρα τελείωσε τις υποχρεώσεις του ο Άρης στην Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με γκολ του Άρη Λώττα που πέτυχε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, πήρε την νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης "οδηγώντας" έτσι την Θεσσαλική ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Αντίθετα ο Άρης μετά την παρένθεση επέστρεψε και τυπικά εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Σούπερ Λιγκ.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η κατοχή της μπάλας ήταν σταθερά πάνω από το 70% υπέρ τους. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έπαιξαν ξεκάθαρα για την ισοπαλία και δεν είχαν τον παραμικρό λόγο να ρισκάρουν.
Όμως φτάσαμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Πασάς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Γκέκας τον ανέτρεψε, καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο ο Λώττας εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1.

Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (88' Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58' Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46' Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (83' Χαντί), Μπαργκάν (63' Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.