Σούπερ 3 για ΠΑΟΚ: "Ντεμέκ πρωταθλητές, ντεμέκ επαναστάτες"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σούπερ 3 του Άρη. Ο πολυπληθέστερος σύνδεσμος οπαδών της ομάδας της Μακεδονίας, μοιράζει συγχαρητήρια για την άνοδο και ειρωνεύεται τον Λουτσέσκου, αλλά και τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδιά που προσπάθησαν για το αυτονόητο.... Ένα μεγάλο μπράβο και ατελείωτο σεβασμό σε όλους τους ποδοσφαιριστές ,τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο που δούλεψαν προσπάθησαν και πίστεψαν στο αυτονόητο... Αυτονόητο χωρίς προσπάθεια , πίστη , δουλειά , αφοσίωση και ψυχή δεν υπάρχει.

Βαριές φανέλες από μόνες τους δεν υπάρχουν χωρίς να έχουν από κάτω δυνατούς ώμους με ψυχή να τις στηρίξουν και να μάχονται για αυτές. Αυτονόητο είναι για μας του χρόνου ο ΑΡΗΣ να πρωταγωνιστήσει , να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα στελεχώσουν αυτήν την προσπάθεια για το αυτονόητο.
Πίστη , αφοσίωση , ψυχή και δουλειά... Για το αυτονόητο.
Αυτονόητο δίχως όλα τα αλλά σημαίνει looser , έπαρση και μεγαλομανία.. και τέλος...
Μια υπόκλιση σε αυτόν τον τεράστιο λαό του ΑΡΗ... Έναν λαό που λοιδορήθηκε , χλευάστηκε και απαξιώθηκε από εχθρούς και ‘’φίλους’’...
Προσπαθήσατε μεγαλοδημοσιογράφοι της πόλης (δημοσιογράφους ο θεός να σας κάνει, φτηνά υπαλληλάκια ήσασταν και είστε που για να βγάλετε μια σοβαρή είδηση μπαίνετε σε αθηναϊκά site και αναπαράγετε) να συντελεσετε μια οπαδική γενοκτονια - επικοινωνιακή... Ο λαός του ΑΡΗ την στάση σας αυτήν δεν θα την ξεχάσει. Σκοπός σας για το μεροκάματο το μια πόλη, μια ομάδα, μια κρέμα, μια τυρί , μια κιμά και ένα κακάο με το κουλούρι δώρο.

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Υ.Γ1 Συνέντευξη τύπου του Λουτσεσκου στην τουμπα σαν προπονητής της Ξάνθης (25-9-2016) για παοκ... 
‘’ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ’’
Σήμερα Μάιος του 2018 ο αγνός αδικημένος.
Διάγνωση : Διπολική διαταραχή.
Θεραπεία:500 ευρώ κάθε 8 ώρες συνταγογράφησε ο οργανισμός τις καινούργιας του ομάδας και έγινε ο αγνός αδικημένος.
Όσο για την τηλεοπτική στέγη του ΑΡΗ ο ιδιοκτήτης του € ανακάλυψε και άλλη ομάδα στην πόλη;;; Η παραδέχεται ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ρίχνει ένα σκασμό λεφτά η έχετε περίεργα βίτσια.
Έχετε περίεργα βίτσια να βλέπετε τα μπινελικια στα πανιά και στα συνθήματα και να τα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσα από το μπουρδελο σας. Εκτός εάν πιστεύετε ότι θα εξαγοράσετε συνειδησιακά τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Για μας ήσασταν είστε και θα είστε μια σιχαμένη κατάσταση όπως είπε και στο παρελθόν ο προπονητής σας.
Για αυτό λοιπόν τα λεφτά σας άλλου. Ούτε αγιασμό από την πάρτη σας.
Αν πάντως το Βίτσιο σας είναι τόσο μεγάλο παντε σε καμία αφέντρα να σας το λύσει , σφίξει ;;; Εσείς ξέρετε.
Όσο για δηλώσεις του τύπου με στραβό στόμα θα κόψουμε και θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα 2 έχει πολύ πλάκα να την αναπαράγουν σαν κάτι σοβαρό μεγαλοδημοσιογράφοι και σταθμοί της πόλης. Για να κόψεις κάτι στα 2 πρέπει ένα από τα 2 κομμάτια να σου ανήκει , εσείς το μόνο που διεκδικείτε και δεν σας ανήκει είναι 35 μέτρα της Εγνατίας οδού στο κέντρο της πόλης από τα περίπου 3 χιλιόμετρα που μετά από πολλές προσπάθειες , καλέσματα , επαναστατικά εμβατήρια , κάψιμο φύλλων πορείας είδαμε όλοι το τι τεράστιο σαματά δημιουργήσατε.

Υ.Γ 2 Καλό βράδυ από την ΝΤΕΜΕΚ ερωτική και συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη, ΝΤΕΜΕΚ πρωταθλητές , ΝΤΕΜΕΚ επαναστάτες.

Υ.Γ 3 Πανιονακο στρακο έλα το Σάββατο αφού ρωτάς και ανησυχείς να δεις τι δώρο σου έχουμε“.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3"