Ο Ρόι Τάρπλεϊ "έφυγε" από τη ζωή πριν 10 μήνες και οι Έλληνες του εύχονται "Happy Birthday"...

Το facebook, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Άλλοι το χρησιμοποιούμε για διαφήμιση, άλλοι για ενημέρωση, άλλοι για να περνάει η ώρα, άλλοι για κουτσομπολιό. Όλο και θα βρούμε λίγη ώρα για να αφιερώσουμε σ' αυτό και να δούμε τι γίνεται.
Έτσι κι εγώ, μπήκα σήμερα για να δω τι γίνεται και φυσικά είδα και το σχετικό τετραγωνάκι που μου υπενθυμίζει ποιοί έχουν γενέθλια.
Μεταξύ αυτών και ο Ρόι Τάρπλεϊ. Δυστυχώς ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, του Άρη, του Ηρακλή και των Ντάλας Μάβερικς, "έφυγε" από την ζωή τον περασμένο Ιανουάριο και έκτοτε το προφίλ του στο facebook παραμένει ανενεργό. Μέσα μου αυτόματα σκέφτηκα ότι σίγουρα θα βρέθηκαν Έλληνες που θα του έχουν ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, καθώς οι περιορισμένες γνώσεις τους, σε συνδυασμό με την υποκριτική συμπεριφορά τους, δεν θα τους απέτρεπαν από αυτή την (επιεικώς) γκάφα. και φυσικά δικαιώθηκα. Υπήρξε μάλλον και κάποιος ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία πάνω αριστερά του ευχήθηκε "ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!" Έλεος... Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Αθάνατη Ελλάδα... Καμία ελπίδα...
Νίκος Νικολάου