«Ο Μέσι θα κάνει "ποδιά" και σε γοργόνα!»

Ο Μέσι έκανε... μαγικά στο χορτάρι απέναντι στους παίκτες της Σίτι, με τις αντιδράσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα, που ήταν στις εξέδρες του «Καμπ Νου» να είναι... όλα τα λεφτά!
Ειδικά στην «ποδιά» του Αργεντίνου στον Μίλνερ, ο πρώην τεχνικός της Μπάρτσα έκλεισε τα μάτια του, σαν να μην πιστεύει αυτό που βλέπει, ενώ στην εξαιρετική ασίστ του Μέσι στον Ράκιτιτς για το 1-0, ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν πετάχτηκε από την καρέκλα του!
Ο Μέσι είχε «κοροϊδέψει» νωρίτερα με «ποδιά» και τον Φερναντίνιο, με τον Γκάρι Λίνεκερ να σχολιάζει στο twitter... «Κρατάω κλειστά τα πόδια μου»! Τα σχόλια θαυμασμού για τον Αργεντινό σταρ ήρθαν βροχή και από νυν ποδοσφαιριστές...
«Μέσι Ουάου» πόσταρε ο άσος της Γιουνάιτεντ, Άσλεϊ Γιανγκ. Ο επιθετικός της ΚΠΡ Σαρλί Οστίν σχολίασε: «Η αντίδραση του Πεπ τα λέει όλα». Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε έγραψε: «Αν ο Μέσι έπαιζε μόνος του απέναντι στη Σίτι και πάλι θα κέρδιζε. Είναι τρομερός. Ο καλύτερος στον κόσμο όταν θέλει». Ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ ανέφερε: «Παρακολουθώ τον αγώνα με κλειστά τα πόδια για καλό και για κακό».
Ο μεγάλος Ολλανδός άσος, Ρουντ Γκούλιτ είπε: «Ο Μέσι έκανε... διάσημο τον Μίλνερ». Και το κορυφαίο σχόλιο ήρθε από τον Άντριαν Λούις, δις παγκόσμιο πρωταθλητή στα βελάκια, με το παρατσούκλι «Τζακ-ποτ», ο οποίος τουίταρε: «Ο Μέσι μπορεί να κάνει “ποδιά” και σε γοργόνα»!
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr