Ιρίνα Σάικ για Ρονάλντο: «Δεν είναι άντρας, αλλά αγόρι»

Η Ίρινα Σάικ μίλησε για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τον χωρισμό τους στο Ισπανικό περιοδικό «Hola», βάζοντας κάποια πράγματα στη θέση τους. Το τοπ μόντελ άφησε πολλά υπονοούμενα για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο για την ωριμότητά του, όσο και για την μονογαμική του διάθεση.
«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε», είπε η Ίρινα. «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής», πρόσθεσε το όμορφο μοντέλο.
Η Ρωσίδα άφησε να εννοηθεί ότι ο Πορτογάλος δεν ήταν και πολύ πιστός, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση να χωρίσουν. «Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τί είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του. Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: