Παρουσίασε τον Τσέρτσι η Ατλέτικο

Ο Αλέσιο Τσέρτσι είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι «Ροχιμπλάνκος» προχώρησαν με κάθε επισημότητα στην παρουσίαση του πρώην επιθετικού της Τορίνο!
Η παρουσίαση του Τσέρτσι έγινε στην αίθουσα VIP του "Βιθέντε Καλδερόν" με τον πρόεδρο της Ατλέτικο, Ενρίκο Θερέθο να τονίζει μεταξύ άλλων: "Η Ατλέτικο ενισχύθηκε και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για όλους τους ανθρώπους που έχει στο δυναμικό της. Περιμένουμε από όλους να δείχνουν σύνεση, να υπάρχει ομαδικό πνεύμα και αφοσίωση στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας".
Από την πλευρά του ο Ιταλός άσος υπογράμμισε: "Η πρώτη εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι πάρα πολύ θετική. Ήρθα σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή στον πάγκο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Στόχος είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κατακτήσουν όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε".
Αφού αναφέρθηκε τη συνέχεια με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας, ο Τσέρτσι, κατέληξε: "Είναι τιμή και μεγάλο όνειρο να υπηρετείς μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης".