Στο… κυνήγι της Μίλαν! Μεσημεριανή αγγαρεία για Ίντερ

Δύσκολη αποστολή απέναντι στη Σαμπντόρια, στο «Λουίτζι Φεράρις», περιμένει το Σάββατο τη Μίλαν, στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.
Οι «ροσονέρι» ελπίζουν να φύγουν από τη Γένοβα με την πέμπτη διαδοχική νίκη τους, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, και στηρίζουν πολλά στην εξαιρετική φόρμα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Η δεύτερη Λάτσιο καραδοκεί για ενδεχόμενη απώλεια των Μιλανέζων και είναι το φαβορί υποδεχόμενη την Κυριακή την Κατάνια, ενώ η τρίτη Νάπολι δοκιμάζεται στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας και Ευρώπης Ιντερ ελπίζει ότι θα επιστρέψει στις νίκες φιλοξενώντας το μεσημέρι της Κυριακής της Πάρμα, ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις πρώτες θέσεις. Με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, οι «νερατζούρι» πήραν βαθιά ψυχολογική «ανάσα» από την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η αήττητη στα τελευταία εννέα ματς Γιουβέντους φιλοξενεί αύριο στο Τορίνο τη Φιορεντίνα, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος η φορμαρισμένη Ρόμα ταξιδεύει στη Σικελία για να αντιμετωπίσει την πάντα αξιόμαχη Παλέρμο.
sportdog.gr