Στο νοσοκομείο ο θρυλικός Άλαν Χάνσεν

Ο θρυλικός Άλαν Χάνσεν, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν την φανέλα της Λίβερπουλ, είναι «σοβαρά άρρωστος» και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε από την Λίβερπουλ.
Όταν «κρέμασε» τα παπούτσια του το 1991, ο 68χρονος Σκωτσέζος, έγινε τηλεοπτικός σχολιαστής, κυρίως στην κορυφαία εκπομπή του BBC «Match of the Day».
«Οι σκέψεις και η υποστήριξη όλων στην Λίβερπουλ, είναι με τον θρυλικό πρώην αρχηγό μας Άλαν Χάνσεν, ο οποίος αυτήν την στιγμή είναι σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο. Ο σύλλογος είναι σε επαφή με την οικογένεια του Άλαν για να παρέχει υποστήριξη σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι ελπίδες μας είναι με τον Άλαν και ολόκληρη την οικογένεια Χάνσεν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.
Ο Χάνσεν εντάχθηκε στην Λίβερπουλ το 1977 από την Πάρτικ Θιστλ και κατέκτησε τρία Κύπελλα Πρωταθλητών Ευρώπης, οκτώ Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Αγγλίας, καθώς και τέσσερα Λιγκ Καπ σε 620 συμμετοχές.
Παράλληλα, έπαιξε σε 26 αγώνες με την εθνική Σκωτίας και ήταν μέλος της ομάδας, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982.
Ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας Γκάρι Λίνεκερ, νυν παρουσιαστής του «Match of the Day», έγραψε στο Χ: «Φρικτά νέα. Οι σκέψεις μας είναι με τον Άλαν, την Τζάνετ και όλη την οικογένεια». © ΑΠΕ-ΜΠΕ