Ξεκινά το κτίσιμο της νέας Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ομόνοιά και πλέον τόσο ο Γιάννης Αναστάσιου αλλά και ο Βάλντας Νταπράουσκας που είναι ο νέος προπονητής, είναι έτοιμοι για να χτίσουν την νέα Ομόνοια της επόμενης περιόδου.
Ο διεθνής πρώην επιθετικός του Άγιαξ που πλέον αλλάζει ρόλο στην ομάδα, αλλά και ο Λιθουανός νέος προπονητής της ξέρουν καλά και τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες που έχει το έμψυχο υλικό των πρασίνων και θα προσπαθήσουν με τον προγραμματισμό που θα ήδη έχει ξεκινήσει να διορθώσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει η Ομόνοια σαν ομάδα.
Έτσι λοιπόν έχει ήδη καθορισθεί πως στην Ομόνοια θα χρειαστούν καταρχήν έναν δεξιό μπακ ο οποίος θα μπορεί και αμυντικά να βοηθήσει αλλά και παράλληλα επιθετικά να μπορέσει να δίνει βοήθειες στον ακραίο επιθετικό της ομάδας. Παράλληλα η απώλεια του Μπεζούς από την προετοιμασία κάνει επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί ακόμα ένας μεσοεπιθετικός «10άρι» που να μπορεί να βοηθήσει την επιθετική γραμμή.
Μια τρίτη θέση που θα ψάξει παίκτη η Ομόνοια είναι και αυτή του σέντερ μπακ καθώς ο Λάνγκ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τους πράσινους όπως και του Μίλετιτς που έπαιξε σε αυτή την θέση.
Πηγή: shootandgoal.com