Ο Ανδρέας Λαυδαριάς στην ΓΣ της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου στην Κατερίνη

Στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου στην Κατερίνη, θα βρεθεί της Δευτέρα ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Άρτας, Ανδρέας Λαυδαριάς.
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΛ, της Παναχαϊκής, του Πανηλειακού, της Αναγέννησης Άρτας κ.ά. θα είναι την Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Πιερίας εκπροσωπώντας του προπονητές της Άρτας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Στην Κατερίνη χτυπά τη Δευτέρα η καρδιά των προπονητών ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η Γενική Συνέλευση των συνδέσμων προπονητών ποδοσφαίρου για τον απολογισμό της δράσης, τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό, ενώ την Τρίτη (28/5) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας. Τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας θα εκπροσωπήσει ο νέος Πρόεδρος Ανδρέας Λαυδαριάς, όπου θα κάνει τις προτάσεις που θα αφορούν την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ένωσης και των συνδέσμων, όπως:
  • Εργασιακά δικαιώματα των προπονητών.
  • Συνεργασία με την ΕΠΟ και με τις τοπικές ενώσεις.
  • Συνεργασία των Συνδέσμων με τους Δήμους ανά την Ελλάδα για την δημιουργία και συντήρηση αθλητικών χώρων που χρειάζονται για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
  • Να τεθεί υπ' όψιν της ΕΠΟ εκ μέρους της Ένωσης η δημιουργία Σχολών πού να αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία των προπονητών προκειμένου να προγραμματιστούν σχολές για αναβάθμιση των πτυχίων.
  • Κάθε Σύνδεσμος σε συνεννόηση με την ένωση να οργανώνει ημερίδες, σεμινάρια και επιμορφωτικές δράσεις ούτως ώστε όλοι οι προπονητές κατά τόπους να έχουν την δυνατότητα επιμόρφωσης.
«Πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα με την βοήθεια όλων θα κάνει το ποδόσφαιρο που είναι ο βασιλιάς των σπορ πιο ελκυστικό και πιο ανταγωνιστικό».